Met Wisselink is het goed zaken doen.
Ido koopt alles wat rolt, rijdt of vaart

VARSSEVELD – Er zijn maar weinig ondernemers die doen wat Ido Wisselink doet. Hij is vrijwel dagelijks onderweg om bij klanten aan huis een caravan, camper, auto, motor, boot of oldtimer te kopen. “Gewoon aan de keukentafel wordt alles geregeld. We bekijken samen het object dat de klant wil verkopen, we onderhandelen over de prijs, ik doe een marktconform bod en als we er allebei een goed gevoel bij hebben regel ik ter plekke de betaling, overschrijving en vrijwaring. Boter bij de vis”, vertelt Ido. “Geen eindeloos heen en weer geapp of gebel zoals bij marktplaats. Dat scheelt een hoop tijd en die kan je dan beter aan andere en leukere dingen besteden.”

Nu het kampeerseizoen op zijn eind loopt breken er drukke tijden voor Ido aan. “Waarom zou je je caravan of camper weer naar de stalling brengen als je toch van plan bent om op korte termijn iets anders te kopen? Wees slim en neem contact met mij op. Er is op dit moment bijvoorbeeld veel vraag naar mooie, jonge en luxe campers.” Het maakt Ido niets uit waar de camper staat. ‘Vanuit de Achterhoek rijd ik met plezier naar Maastricht, Den Haag of Leeuwarden. Voor een mooi exemplaar maak ik graag kosteloos wat extra kilometers.”

De bedrijfsnaam Wisselink Varsseveld staat voor de werkwijze van de enthousiaste ondernemer die is opgegroeid in een handelaarsfamilie. “Al sinds 1934 kan iedereen vertrouwd zaken doen met de Wisselinks. Eerder gebeurde dat onder de naam ‘Wisselink Varsseveld’, maar dat is vorig jaar veranderd. Het begint vaak met een telefoontje van een klant, waarbij ik opneem en zeg: ’Met Ido’. En al snel zitten we met elkaar aan tafel.” 

Ido geniet van zijn werk. “Ik vind het geweldig om te horen welke verhalen er verbonden zijn aan de auto, motor, boot, bedrijfsbus, camper of caravan die verkocht moet worden. En ik hoor dat mensen het prettig vinden dat alles gewoon thuis geregeld kan worden., Ik ontzorg mijn klanten en handel alles ter plekke af. Zonder gestress.” Het voertuig wordt altijd snel door Ido persoonlijk op afspraak opgehaald. Ook in het weekend of avond. Ik neem het voertuig meteen mee. Je hoeft hem dus niet zelf te brengen.”

Dat die manier van werken aanslaat is Ido inmiddels wel duidelijk. “Ik krijg het inderdaad steeds drukker, mijn klanten praten er vaak over met anderen en dat is de beste reclame die je hebben kan.”

Wie iets te verkopen heeft kan het beste telefonisch contact met Ido opnemen. Hij is  zeven dagen per week bereikbaar van 08.00 uur tot 22.00 uur.  Telefoon en whatsapp: 06 – 14 95 89 41. Een mail sturen naar info@wisselinkvarsseveld.nl kan ook. Of vul het formulier op de website www.wisselinkvarsseveld.nl in.